ADAPTOR PRINDERE HOLSTER S-CLOSER LOW RIDE CU DISC RDC EVO

Radar 1957
199,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Radar 1957
Cod produs - SKU 852220

Descriere

Radar Holstersteg din polimer super stabil și plat cu adaptor RDC Evo.

Radar Holstersteg S-Closer Mid Ride permite transportarea armei într-o poziție joasă, aproape de corp.

Sistemul de transport RDC Evo

Noul produs RADAR RDC Evo este un sistem pentru montarea rapidă a holsterelor și accesoriilor. Este rezultatul cercetărilor constante care vizează îmbunătățirea dezvoltării produselor RADAR.

Spre deosebire de sistemul anterior RDC, prin apăsarea unei pârghii de blocare, tocul poate fi rotit în 12 poziții diferite fără a-l deconecta de la sistem. În plus, cu o singură mișcare rapidă, tocurile sau accesoriile pot fi îndepărtate cu ușurință pentru a fi atașate la diferite adaptoare într-o varietate de poziții.

Cele două elemente constau dintr-un disc circular (MALE) care poate fi montat pe HOLSTERUL echipat cu Sistemul MULTILINK II, și un suport de disc (FEMALE) care poate fi montat pe centuri, platforme pentru coapsă etc.

Sistem MULTILINK II

MULTILINK II este noua generație de conexiuni pentru toc. Pentru a răspunde noilor nevoi ale poliției și armatei, Radar a dezvoltat un nou sistem multifuncțional de conectare a tocului. Tocurile echipate cu MULTILINK II au un nou sistem de spațiere centrală de 3 șuruburi care formează un triunghi echilateral cu un unghi de 120° pentru a crește rezistența la tracțiune și rezistența la rupere și pentru a permite rotirea tocului înainte și înapoi. Acest sistem vă permite să treceți rapid și ușor de la un toc la altul, adaptând sistemul la nevoile dumneavoastră.

Detalii:

Adaptor RDC Evo (female). Se potrivește cu lățimea curelei de la 30 la 55 mm.

Greutate: aprox. 165 g.

ATENȚIE 

Acest produs este destinat exclusiv angajaților MAI și MAPN.

Detalii

SKU
852220
Brand