AGILITE BRIDGE - TACTICAL HELMET ACCESSORY PLATFORM

Agilite
375,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Agilite
Cod produs - SKU 8822

Descriere

                     


AGILITE BRIDGE - TACTICAL HELMET ACCESSORY PLATFORM


Agilite Helmet Bridge™ este un sistem de gestionare a accesoriilor pentru căști de mărime unică.


Zilele căștilor goale au trecut. Operațiunile speciale și personalul unităților de elită al Poliției primesc numeroase accesorii pentru căști, inclusiv baterii NVG, contragreutăți, stroboscopii IR, cabluri și multe altele. Cu cât punem mai multe accesorii pe căști, cu atât este mai greu să ne păstrăm echipamentul organizat, în siguranță și securizat.


Helmet Bridge™ este o soluție completă pentru atașarea, protejarea și securizarea tuturor accesoriilor pentru căști și oferă căștii dumneavoastră o protecție suplimentară a suprafeței.


Podul universal din spate se extinde orizontal și vertical pentru a se potrivi cu toate bateriile NVG obișnuite, contragreutăți și are găuri de ieșire plasate strategic pentru toate cablurile. Designul semirigid oferă accesoriilor din spate și protecție împotriva impactului căștii. De asemenea, are o zonă de depozitare inferioară pentru cabluri de comunicații și PTT atunci când nu este utilizat. În plus, există bucle elastice externe pentru stocarea fie a bateriilor duble A, fie CR123.


Sistemul central de retenție bungee include butoane de reținere din polimeri de calitate militară pentru a vă fixa, asigura și proteja stroboscopul IR, camerele și orice altceva pe care îl rulați pe cască. Accesoriile pentru căști sunt scumpe și importante și nu dorim ca acestea să se deterioreze sau să cadă la mijlocul misiunii. În plus, sistemul bungee asigură gestionarea cablurilor pentru vederea pe timp de noapte.


Spre deosebire de alte atașamente pentru căști care se așează doar pe exteriorul căștii, partea din spate a Bridge-ului are urechi de buclă care se alimentează în bucla internă cu velcro a căștii, ținând-o puternic din spate. „Aripile” din față se blochează în partea din față a podului, creând o platformă solidă. Aripile pot fi, de asemenea, îndepărtate pentru un aspect robust, dar mai raționalizat.


Bridge-ul vă permite, de asemenea, să puneți și să scoateți toate accesoriile scumpe pentru cască ca o singură unitate conectată. Acest lucru facilitează transferul întregului echipament de la cască la cască și este util mai ales dacă vă aflați într-o locație predispusă la furtul echipamentului.


Bridge-ul se va potrivi cu orice cască tactică cu velcro extern. Dacă nu aveți velcro extern pe cască, puteți ridica din orice magazin de feronerie sau articole pentru casă.


Indiferent de ce cască rulați sau de ce echipament rulați deasupra ei, Helmet Bridge o va menține mai organizată, mai sigură și mai bine protejată.


DETALII

• Oferă protecție suprafețelor și o soluție completă de atașare a accesoriilor pentru căștile tactice

• Soluție de acoperire pentru căști de mărime universală - Nu trebuie să știți dimensiunea exactă, tipul sau numărul de model ale căștii dvs. și nici să vă ocupați de nicio problemă de mărime.

• Se potrivește tuturor căștilor tactice comune, atâta timp cât au velcro extern (Dacă nu aveți velcro extern, contactați-ne la customercare@agilitegear.com)

• Vă permite să îmbrăcați și să scoateți toate accesoriile scumpe pentru cască ca o singură unitate conectată atunci când vă transferați de la cască la cască sau dacă vă aflați într-o locație predispusă la furtul echipamentului.

• Căștile balistice au toate suprafețele vopsite vulnerabile, iar Bridge-ul le ajută în mod responsabil la protejarea împotriva loviturilor și zgârieturilor care le pot distruge proprietățile balistice.

• Reținere centrală bungee pentru stroboscopii IR, camere etc. cu margele de reținere din polimer gravate cu laser

•Canale integrate de gestionare a cablurilor

• Partea din spate a podului are un pod universal brevetat care include următoarele caracteristici unice:

• Protecție polimerică semi-rigidă pentru a preveni deteriorarea căștii, bateriilor, băncilor de alimentare sau orice ați introdus în Bridge atunci când căștile sunt căzute sau lovite.

- Se extinde și se contractă pentru a găzdui perfect toate pachetele de baterii NVG emise în mod obișnuit, inclusiv cele de la GPNVG-18, AN/PVS-31, AN/PVS-23, F5050, AVS-6 și ANVIS9.
-Găuri de ieșire plasate strategic pentru toate ieșirile pentru cabluri și întrerupătoarele de alimentare
- Bucle elastice pentru stocarea bateriei AA sau CR123 NVG
- Buclele de dedesubt pentru cabluri de șoc care vă permit să depozitați cablurile PTT de comunicații atunci când nu sunt utilizate, astfel încât să nu atârne

• Punți între spatele, față și velcro intern ale căștii pentru a crea o platformă solidă pentru accesorii

• Poate fi folosit și pe căști non-tactice de ex. căști de sport de aventură doar adăugând Velcro adeziv care poate fi achiziționat din orice magazin de feronerie sau articole pentru casă. Bridge-ul vă va permite apoi să adăugați camere, bănci de alimentare, steaguri și alte accesorii.


SPECS


• Greutate: 5,34 oz (152 g)
• Vine cu 2 opțiuni de dimensiune a aripii ca standard pentru o potrivire perfectă.
• Materiale Mil Spec și hardware polimeric
• Canale elastice din polimer gravate cu laser
• Pod universal spate proprietar și retenție centrală de nouă generație
• Bucle din spate pentru bateriile AA și CR123 NVG
• Fabricat în Israel

Detalii

SKU
8822
Categorii
Brand