BLACK EAGLE ADVENTURE 2.2 GTX LOW/GRAPHITE-ORANGE

Haix
640,00 RON (TVA inclus) 800,00 RON valabil pana la 05 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 330059

Descriere

Cea mai înaltă funcționalitate pentru aventurieri

BLACK EAGLE Adventure 2.2 este impermeabil și respirabil pentru un plus de confort în aventurile tale de agrement.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Adventure 2.2 GTX low este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi pe toată căptușeala Black Eagle Adventure 2.2 GTX low .


Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Adventure 2.2 GTX low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Adventure 2.2 GTX low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Respirabil datorită feței din material textil

Black Eagle Adventure 2.2 GTX low cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.Confort suplimentar pentru utilizare în timpul liber

Aventura ta cu BLACK EAGLE 2.2: cu șireturile practice Flexlaces pentru încălțare și descălțare super rapidă.Ameliorează amortizarea cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Adventure 2.2 GTX low chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pana de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru purtat chiar și în zilele lungi de lucru.


Îmbrăcă-te într-o clipă cu SISTEMUL FLEXLACE

Black Eagle Adventure 2.2 GTX low poate fi legat și desfăcut într-o clipă, sistemul Flexlace cu șireturi elastice îl face ușor de pus și scos. În plus, Flexlace oferă o potrivire optimă a Black Eagle Adventure 2.2 GTX low pe picior.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Adventure 2.2 GTX low este complet fără metal și, prin urmare, este ideal pentru munca ta în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


HAIX Black Eagle Adventure 2.2 GTX  low/GRAPHITE-ORANGE  - SPECS


GORE-TEX®
Relieving damping
Extremely slip-resistant
Suitable for orthopaedic insoles
Elastic laces
Certification:
non certified
Colour:
black/orange
Height in cm:
9,0 cm
Height:
low
Upper material:
Microfibre/textile
Fastener:
Elastic laces
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
475g

Detalii

SKU
330059
Categorii
Brand

Produse recomandate