20%
  • BLACK EAGLE ATHLETIC 2.0 T HIGH/BLACK SIDE ZIP FRONTAL
  • BLACK EAGLE ATHLETIC 2.0 T HIGH/BLACK SIDE ZIP TALPA
  • BLACK EAGLE ATHLETIC 2.0 T HIGH/BLACK SIDE ZIP NATURA

BLACK EAGLE ATHLETIC 2.0 T HIGH/BLACK SIDE ZIP

Haix
740,00 RON (TVA inclus) 925,00 RON valabil pana la 02 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 330004

Descriere

» Material textil/microfibră foarte respirabil    » Protecție căptușită pentru glezne

» Buzunar sireturi                                          » Sireturi reglabile pe picior si gamba

» Talpă anti-alunecare cu amortizare


Descriere produs


Material exterior - combinație microfibră/textil

Interior - Confortabil, cu amortizare, elimină umezeala. Călcâiul ranforsat oferă o amortizare bună și o ghidare bună a piciorului. Canale „AIRFLOW”.

Talpă exterioară - Fabricată din cauciuc, rezistent la ulei, benzina si caldura precum si izolatoare de frig in conformitate cu EN ISO 20347:2012, fara marcaje si cu autocuratare.

Antiderapant - Aderență foarte bună pe diferite terenuri, chiar si pe frig, datorită designului profilului si cauciucului special folosit.

Talpă durabilă - daatorită compusului de cauciuc pentru o durată lungă de viață.

Talpă intermediară - elastică din PU cu două straturi, ușoară, cu amortizare. Zonă de stabilizare pentru distribuția optimă a presiunii pe teren denivelat.

Sistemul de climatizare HAIX ® - utilizează mișcarea de pompare care are loc la mers și transportă umezeala către orificiile de ventilație de pe arbore și limbă.

HAIX ® sistem de șireturi în 2 zone - Sistemul de șireturi în două zone permite ajustarea separată a pantofului la zona piciorului și a părții superioare a bocancului.

Dynaframe - Element de design HX realizat din material PU de înaltă rezistență și rezistent la rupere. Acoperă perfect zona mijlocie a piciorului și transmite tracțiunea elementelor sistemului de șireturi. Clipul pentru călcâi stabilizează partea din spate a piciorului.

Încălțare si descălțare ușoară cu fermoare laterale. Cu fermoarul integrat pe lateral, puteți pune și scoate bocancul  înalt Black Eagle Athletic 2.0 T și mai rapid și mai confortabil.


Detalii

SKU
330004
Categorii
Brand

Produse recomandate