BLACK EAGLE SAFETY 56 LOW

Haix
775,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610012

Descriere

Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 56 LOW, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 56 LOW este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.

Rezistent datorită capacului de protecție

Black Eagle Safety 56 low este construit pentru a rezista rigorilor zilei dvs. de lucru: ideal pentru munca grea. Capacul de protecție este un capac exterior care garantează o viață mai lungă pantofului tău, deoarece oferă protecție suplimentară și rezistență maximă la abraziune.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 56 low vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 56 low oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Black Eagle Safety 56 low piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


 

Ameliorează socurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Safety 56 low chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru purtat chiar și în zilele lungi de lucru.

Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
negru
Inaltime in cm:
8,0 cm
Înălţime:
scăzut
Material superior:
Piele
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Siret clasic
Impermeabil:
rezistent la apă
Greutate per pantof:
655 g
Grosimea pielii:
2,0 - 2,2

Detalii

SKU
610012
Brand