CLIMBER

Haix
1.200,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 603013

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care lucreaza

Cu o înălțime a carambului de 23 cm și o rezistență extremă la torsiune, CLIMBER vă asigură utilizarea chiar și pe scări și podiumuri.Siguranță pentru degetele de la picioare

Ai nevoie de un pantof de siguranță care să-ți protejeze degetele de la picioare atunci când este necesar.  Climber-ul tău certificat SB isi merita banii. Capacul de protecție încorporat poate rezista la o bucată de fier de 20 kg scăpată de la o înălțime de un metru.


Extra rezistent la alunecare cu VIBRAM

Veți sta în siguranță în Climber, deoarece vă netezește calea pe teren accidentat. Talpa Climber are un compus optim de cauciuc și, prin urmare, este deosebit de rezistentă la alunecare, stabilă și rigidă. Acesta este efectul VIBRAM încorporat în talpa Climber.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Climber vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Rezistent la șocuri datorită capacului de protecție din oțel

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Climber are un capac de protecție din oțel rezistent la șocuri. Capacul de protecție din oțel are o formă anatomică și îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță.

 

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Climber este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Climber.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Climber piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Fără bataturi datorită sistemului de protecție Flex

La Climber sunteți ferit de vezicule, deoarece o întărire din piele în îndoirea călcâiului vă protejează împotriva frecării. Acesta este ceea ce numim Sistemul de protecție Flex, care vă menține călcâiele intacte.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 SB E HRO HI CI WR WRU FO SRC
Culoare:
negru
Inaltime in cm:
23,0 cm
Înălţime:
înalt
Material superior:
Piele
Protecție la perforare:
Nu
disipativ electric:
Nu
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
SB
Element de fixare:
Siret clasic
Impermeabil:
impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof:
1255 g
Grosimea pielii:
2,5 - 2,7
certificat pentru branțuri ortopedice:
Nu
Antistatic:
Nu

Detalii

SKU
603013
Brand