20%
  • CONNEXIS AIR LOW / SILVER - SNOW frontal
  • CONNEXIS AIR LOW / SILVER - SNOW talpa
  • CONNEXIS AIR LOW / SILVER - SNOW nature

CONNEXIS AIR LOW / SILVER - SNOW

Haix
640,00 RON (TVA inclus) 800,00 RON valabil pana la 02 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 360013

Descriere

Cea mai înaltă funcționalitate pentru aventurieri

CONNEXIS Air este anti-alunecare și ultra respirabil - făcându-l însoțitorul tău perfect de zi cu zi.


 Încalță-te într-o clipă cu SISTEMUL FLEXLACE

CONNEXIS Air low/silver-snow poate fi legat și desfăcut într-o clipă, sistemul Flexlace cu șireturi elastice îl face ușor de pus și scos. În plus, Flexlace oferă o potrivire optimă a CONNEXIS Air low/silver-snow pe picior.


Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

CONNEXIS Air low/silver-snow vă oferă stabilitate în orice poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa CONNEXIS Air low/silver-snow cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Respirabil datorită feței din material textil

CONNEXIS Air low/silver-snow cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

CONNEXIS Air low/silver-snow este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dumneavoastră în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Reducerea oboselii cu CONNEXIS

CONNEXIS Air low/silver-snow vă oferă mai multă rezistență în viața de zi cu zi, deoarece banda sa fascia CONNEXIS încorporată stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul purtării care face ca întregul corp să se simtă revigorat.


Talpă intermediară cu returnare a energiei

Energie nesfârșită. Talpa intermediară Energy Return absoarbe și eliberează energie cu fiecare pas pe care îl faci. În acest fel, vă deplasați pe parcursul zilei mai eficient și cu mai puțin efort.


Amortizarea șocurilor cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în CONNEXIS low/silver-snow chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, CONNEXIS Air low/silver-snow se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Culoare: gri/argintiu
Inaltime in cm: 8,0 cm
Înălţime: scăzut
Material superior: Microfibră/textil
Clasificare de siguranță: fara clasa de siguranta
Element de fixare: șireturi rapide
Impermeabil: nu este impermeabilDetalii

SKU
360013
Categorii
Brand

Produse recomandate