20%
  • CONNEXIS Go GTX mid/black-fire front
  • CONNEXIS Go GTX mid/black-fire talpa
  • CONNEXIS Go GTX mid/black-fire nat

CONNEXIS GO GTX MID / BLACK-FIRE

Haix
760,00 RON (TVA inclus) 950,00 RON valabil pana la 02 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 360002

Descriere

Cele mai înalte funcții pentru aventurieri

CONNEXIS Go GTX nu este doar impermeabil și rezistent la alunecare, ci și respirabil și ușor - un partener ideal pentru timpul liber.


 


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Connexis Go GTX mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Connexis Go GTX mid.
 

Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Connexis Go GTX mid vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Connexis Go GTX mid cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe. 

Respirabil datorită feței din material textil

Connexis Go GTX mid cu partea superioară din material textil lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată. 

Îmbrăcă-te într-o clipă cu SISTEMUL FLEXLACE

Connexis Go GTX mid poate fi împletit și desfăcut într-o clipită, sistemul Flexlace cu șireturi elastice îl face ușor de pus și scos. În plus, Flexlace oferă o potrivire optimă a Connexis Go GTX mid pe picior.


Reducerea oboselii cu CONNEXIS

Connexis Go GTX mid vă oferă mai multă rezistență în viața de zi cu zi, deoarece banda sa fascia CONNEXIS încorporată stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul purtării care face ca întregul corp să se simtă revigorat.


Talpă intermediară cu returnare a energiei

Energie nesfârșită. Talpa intermediară Energy Return absoarbe și eliberează energie cu fiecare pas pe care îl faci. În acest fel, vă deplasați pe parcursul zilei mai eficient și cu mai puțin efort.


Ameliorează șocurilor cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Connexis Go GTX mid chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Connexis Go GTX mid se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


SPECS

GORE-TEX®
Relieving damping
Extremely slip-resistant
CONNEXIS fascia tape
Easy adjustment to the foot
Certification:
non certified
Colour:
black/red
Height in cm:
12,5 cm
Height:
mid
Upper material:
Microfibre/textile
Safety classification:
no safety class
Fastener:
fast lacing
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
450g

Detalii

SKU
360002
Categorii
Brand

Produse recomandate