CONNEXIS SAFETY+ GTX LTR WS MID/BROWN

Haix
1.050,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 631021

Descriere


Cea mai înaltă funcționalitate pentru muncitori

CONNEXIS Safety+ îndeplinește toate cerințele Clasei de siguranță S3 și vă va menține în siguranță la locul de muncă.


Antistatic datorită ESD

Cu Connexis Safety+ GTX mid, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Connexis Safety+ GTX mid este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la șocuri datorită capacului Nano-Carbon

Integritatea picioarelor tale este esențială, dar la fel este și menținerea lor confortabilă. Prin urmare, Connexis Safety+ GTX mid este echipat cu vârful larg Nano-Carbon. Acest capac de protecție are formă anatomică, ultra-ușoară, absolut sigur și oferă, de asemenea, mult spațiu pentru degetele de la picioare.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Connexis Safety+ GTX mid oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Prindere sigură datorită anti-alunecării

Connexis Safety+ GTX mid vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Connexis Safety+ GTX mid cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

Funcția de stimulare a fasciei a CONNEXIS Safety+ vă va menține proaspăt, chiar și în zilele lungi de lucru.


Reducerea oboselii cu CONNEXIS

Connexis Safety+ GTX mid vă oferă mai multă rezistență în activitățile dvs., deoarece banda sa fascia CONNEXIS încorporată stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul purtării care face ca întregul corp să se simtă revigorat.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Connexis Safety+ GTX mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Connexis Safety+ GTX mid.


Sistem Smart Lacing


Connexis Safety+ GTX mid poate fi pus și scos în cel mai scurt timp, iar sistemul său robust de șireturi poate rezista ritmului agitat al vieții de zi cu zi. Sistemul Smart Lacing este neted și permite o ajustare fără presiune a pantofului la picior.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Connexis Safety+ GTX mid se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
maro
Inaltime in cm:
14,0 cm
Înălţime:
scăzut
Material superior:
Piele intoarsa
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Sistem de sireturi rapide
Impermeabil:
impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof:
815 g
Grosimea pielii:
2,0 - 2,2

Detalii

SKU
631021
Brand