CREMA DE INTRETINERE PENTRU PIELE INTOARSA

Haix
40,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 900082

Descriere

Descriere produs

Ingrijirea pantofilor pentru piele intoarsa

Produsul de ingrijire a pantofilor HAIX este potrivit pentru ingrijirea tuturor modelelor din piele intoarsa. Se poate aplica foarte putin, se absoarbe rapid si garanteaza astfel un rezultat rapid si perfect. Nici măcar membranele GORE-TEX nu reprezintă un obstacol pentru acest produs de îngrijire a pantofilor - crema de pantofi a fost special dezvoltată pentru amestecurile de materiale încercate și testate care fac pantofii atât de siguri și confortabili.

Impregnare și îngrijire

Buretele integrat face ingrijirea pantofilor HAIX pentru piele intoarsa foarte usor de aplicat. Cu toate acestea, poate fi aplicat și cu o cârpă moale și prelucrat după uscare cu perii de înaltă calitate. Acest efort merită pentru a îngriji și a impregna perfect pielea din când în când și pentru a-i menține aspectul. Prin îngrijire, pigmenții de culoare din straturile mai profunde ale pielii revin la suprafață și intensifică colorarea pielii. Dar chiar și în utilizarea standard, acest lac de pantofi arată că respirabilitatea și proprietățile hidrofuge nu trebuie să fie compromise de utilizarea produselor de îngrijire de înaltă calitate. Pantoful din piele intoarsa ramane hidrofug si nici macar finisajul Sun Protect la modelele negre nu este afectat. Această proprietate este un avantaj considerabil, mai ales pentru încălțămintea care este folosită în aer liber. Aici, așadar, cele mai bune rezultate sunt obținute din toate punctele de vedere. Pielea de piele intoarsa este atent ingrijita si isi pastreaza astfel toate proprietatile care au distins pantoful inca de la inceput.

Îngrijire potrivită optim cu materialul superior

Pielea intoarsa devine treptat mai netedă cu îngrijirea greșită a pantofilor. Acest lucru poate fi prevenit cu produsul de îngrijire a pantofilor HAIX, special pentru piele intoarsa. Datorită produsului de îngrijire, suprafața materială a încălțămintei tactice își păstrează aspectul aspru. În plus, mici zgârieturi dispar și aspectul de înaltă calitate este păstrat. Îngrijirea asigură că pantoful este deosebit de durabil. Deoarece chiar și pantofii proaspăt curățați ajung adesea în rucsac, mirosul de îngrijire a pielii este foarte discret și plăcut.

Detalii

SKU
900082
Brand