EDGE TACTICAL HAMEL VAPOR SHIELD G-15

Edge Tactical
325,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Edge Tactical
Cod produs - SKU 611022

Descriere

Scurta descriere:

Ochelari de siguranță balistici testați și certificati de la Edge Tactical cu lentile din policarbonat acoperite anti-zgârieturi de trei ori cu tehnologie unică permanentă anti-aburire!

Material

Lentile: policarbonat;

cadru: poliamidă nailon TR-90.

Evaluări

Ochelari de protecție Hamel de la Edge Tactical Safety Eyewear, cu lentile G-15 colorate din policarbonat, testate balistic, triplu anti-zgârieturi, cu tehnologie unică anti-aburire Vapor Shield.

Lentilele Hamel sunt testate conform EN166 F CE, ANSI Z87.1 + 2015 și MCEPS (Military Combat Eye Protection Systems) GL-PD 10-12. Lentilele filtrează 99,9% din radiațiile UVA/UVB/UVC.

Rama înconjurătoare cu vârfuri cauciucate se potrivește confortabil și strâns pe cap și este fabricată din poliamidă de nailon TR-90 indestructibilă, testată EN166 S CE.

Tehnologia Edge Vapor Shield: Tehnologia unică anti-aburire Edge Vapor Shield este încorporată direct în lentilele din policarbonat pentru a oferi protecție permanentă anti-aburire, în exterior și în interior!

La ochelarii convenționali, tehnologia anti-aburire se aplică doar pe o parte și își pierde efectul din cauza uzurii și trebuie reînnoită cu spray sau șervețele anti-aburire. Ochelari G-15: Forțele aeriene americane au dezvoltat tehnologia specială G-15 în anii 1950.

Prin experimente extinse cu spectrul luminii, s-a determinat că transmisia luminii verzi și galbene ar putea fi maximizată la 550 de nanometri (cele două culori cel mai bine percepute de ochiul uman).

Rezultatul este o perspectivă neutră și realistă, cu contrast ridicat și claritate a imaginii. Lentilele G-15 au o transmisie a luminii de 15% si filtreaza 99,9% razele UVA/UVB/UVC.

Husă de curățare din microfibră inclusă.

Greutate: aprox. 34 g.

Detalii

SKU
611022
Categorii