HAIX FIRE EAGLE VARIO

Haix
1.250,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 507506

Descriere

Securitate maximă pentru eroi

Fire Eagle Vario vă protejează în mod fiabil la fiecare utilizare cu GORE-CROSSTECH®.

Standardul pentru utilizarea dvs

La ce misiune mergi? Pentru asistență tehnică, sau pentru stingerea incendiilor, sau pentru utilizarea de substanțe periculoase? Standardul DIN EN 15090:2012 vă spune de ce pantof aveți nevoie.

Protecție completă datorită sistemului de protecție cu trei zone

Aceasta înseamnă că piciorul tău este complet protejat. Trei dispozitive de protecție de pe Fire Eagle Vario vă protejează împotriva rănilor la nivelul tibiei, copiului și gleznei. Sistemul de protecție cu trei zone asigură acest lucru.

Rezistent la penetrare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Fire Eagle Vario puteți merge în siguranță peste deal și vale, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție și mai fiabilă la penetrare împotriva obiectelor ascuțite în comparație cu tălpile textile.

Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Picioarele tale rămân nevătămate în Fire Eagle Vario, deoarece se dovedește a fi extrem de robust împotriva tuturor colțurilor și colțurilor muncii de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară durabilă, care nu poate fi afectată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Protectie maxima impotriva lichidelor

Indiferent de ce, îți dorești siguranță și confort în orice situație. Membrana CROSSTECH® de la Gore® a ta Fire Eagle Vario nu este doar impermeabilă și respirabilă, ci și te protejează în mod fiabil de sânge și fluide corporale.


Respirabil cu sistem de climatizare

Piciorul tău poate respira Fire Eagle Vario, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul poate circula în pantof și umezeala poate scăpa. Climate System funcționează ca un sistem de aer condiționat în pantof.

Detalii

SKU
507506
Categorii
Brand

Produse recomandate