HAIX TACTIX GTX

Haix
800,00 RON (TVA inclus) 1.000,00 RON valabil pana la 02 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 108024

Descriere

Functionalitate maxima pentru politistii de serviciu

Cu talpa antiderapantă a lui Tactix GTX ai un grip sigur pe orice teren.

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Tactix GTX este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi pe întreaga căptușeală interioară a Tactix GTX.

Anti-alunecare datorită anti-alunecării

În Tactix GTX veți experimenta o stabilitate sigură în orice situație. Pentru a nu derapa, talpa Tactix GTX cu amestecul său special de cauciuc și construcția inovatoare a profilului vă oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.

Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Picioarele tale vor rămâne nevătămate în Tactix GTX, deoarece se dovedește a fi extrem de robust împotriva tuturor colțurilor și colțurilor muncii de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară durabilă, care nu poate fi afectată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.

Confort maxim pentru zile lungi de serviciu

Sistemul Sun Reflect reduce încălzirea pielii de către soare și, prin urmare, oferă confort optim la purtare.

Temperatură plăcută datorită Sun Reflect

Chiar și în lunile calde te vei simți complet confortabil cu Tactix GTX. Pigmenții de culoare speciali reduc efectul de încălzire al pielii superioare din cauza luminii solare cu până la 40%. Senzație de căldură redusă în Tactix GTX datorită Sun Reflect.

Fără bataturi datorită sistemului de protecție Flex

La Tactix GTX sunteți ferit de vezicule, deoarece întărirea din piele din partea călcâiului protejează împotriva frecării. Acesta este ceea ce numim Sistemul de protecție Flex, care vă menține călcâiele intacte.

Suport metatarsian datorita Sistemului de Suport Arch

Cu Tactix GTX te poți deplasa prin munca de zi cu zi cu forță, deoarece forma naturală a piciorului este susținută de benzi anatomice în zona articulațiilor. Acesta este modul în care sistemul de susținere a arcului stabilizează întreaga structură a corpului.

Detalii

SKU
108024
Categorii
Brand

Produse recomandate