Hanorac HAWK RIDER

UF PRO
400,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
UF PRO
Cod produs - SKU UFPROHKRD

Descriere

PROTECȚIA DUMNEAVOSTRA TERMICA DE Zi CU ZI.

Hanocul funcțional Hawk Raider îmbină fără efort designul clasic al hanoracului cu țesătura de ultimă generație pentru a spori atât funcționalitatea, cât și confortul. Acest lucru îl face partenerul perfect pentru protecția termică de zi cu zi.

Fabricat din materiale de înaltă calitate și cu un design de hanorac clasic, promite un confort excepțional la purtare, cu un nivel mediu de permeabilitate la aer și izolare termică.

Manșetele elastice oferă echilibrul ideal între confort și protectie la vânt, menținându-vă concentrat și pregătit pentru acțiune. Pentru a  spori și mai mult proprietățile termice, o glugă reglabilă ajută la reținerea căldurii și previne racirea capului datorita vantului.

Buzunarul generos din față, accesibil din ambele părți, oferă spațiu amplu pentru a vă depozita echipamentul sau doar pentru a vă menține mâinile calde, oferind un nivel suplimentar de confort. Datorita deschiderilor ușor înclinate ale buzunarului , echipamentul dumneavoastră este protejat împotriva căderii.

CARACTERISTICI:

  • Profil scăzut
  • Se usucă rapid
  • Proprietăți termice bune
  • Design durabil

MATERIALE:

  • 93% poliester, 7% elastan

Greutate: 0.55 Kg (marime L)

Detalii

SKU
UFPROHKRD
Categorii
Brand
Destinatie utilizare imbracaminte
Drumetie, Timp liber, Vreme rece

Produse recomandate