MONSOON XT GEN.2 TACTICAL RAIN JACKET

UF PRO
2.950,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
UF PRO

Descriere

Jachetă tactică de ploaie ce oferă impermeabilitate, inserții air/pac® pe umeri și o tehnologie îmbunătățită pentru fixarea glugii.

A ramane uscat în conditii de ploaie torențială si vânt puternic poate fi aproape imposibil dacă nu aveți echipamentul potrivit. Pentru acest lucru a fost proiectata jacheta de ploaie tactică Monsoon XT Gen.2. Datorită combinatiei unice de materiale, Monsoon XT Gen.2 este o jachetă de ploaie tactică care vă va oferi protectia ideala atunci când aveți cea mai mare nevoie.

O protecția durabilă și confortabilă împotriva intemperiilor începe cu un laminat excelent. Laminatul folosit în jacheta Monsoon XT Gen. 2 este un material respirabil, impermeabil, cu trei straturi, care protejeaza de ploaie si vant si asigura o buna respirabilitate contribuind la prevenirea supraîncălzirii.

Inserțiile air/pac® încorporate în umeri servesc două scopuri. În primul rând, oferă o izolație suplimentară ușoară, dar eficientă, pentru a preveni așa-numitul efect de „punte termică”, care poate apărea atunci când există o izolație insuficientă între piele și materialul jachetei. Al doilea scop al insertiilor air/pac® este acela de a permite ca greutatea unui rucsac sau a vestelor tactice să fie distribuită uniform pe umeri și partea superioară a spatelui. Rezultatul este un confort sporit la purtare.

Fermoarele laterale lungi pot asigura aerisirea interiorului jachetei în cazul în care începeți să vă simțiți prea cald. Pot fi folosite si pentru a accesa in mod sigur și ușor sub jachetă, fara a deschide jacheta si a aexpune astfel intregul interior la intemperii.

Prima dată când purtați jacheta de ploaie tactică Monsoon XT Gen.2, ajustați sistemul Hood/Harness® la dimensiunea capului dvs. După aceea, gluga vă va urmări perfect mișcările capului și gâtului, sporindu-vă capacitatea de a vă bucura de vedere nestingherită, în ciuda vremii urâte. Acest sistem nu utilizeaza un snur pentru reglaj, așa că aerul este liber să circule în spațiul dintre cap și glugă - acest lucru vă ajută să rămâneți confortabil răcoros, permițând, de asemenea, sunetului nediminuat să ajungă la urechi. 

CARACTERISTICI

 • Laminat cu 3 straturi 100% impermeabil și respirabil
 • Sistem îmbunătățit pentru glugă Hood/Harness®
 • Gluga incorporabila
 • Inserții UF PRO® air/pac® în zona umerilor
 • Configurație de buzunar hidrofugă
  • 2 buzunare superioare pe mâneci cu șnur pentru deschidere ușoară
  • 2X buzunare inferioare pe mâneci
  • 2X buzunare la piept
  • Orificii de ventilație laterale
  • Sistem de ajustare a taliei
  • Ajustări manșete

MATERIALE:

Negru și Brown_Grey: Laminat GORE-TEX® cu 3 straturi
MultiCam®: Laminat impermeabil și respirabil cu 3 straturi


Detalii

Categorii
Brand
Destinatie utilizare imbracaminte
Drumetie, Ploaie, Tactic