NATURE TWO GTX

Haix
1.850,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 206601

Descriere

Caracteristici imbatabile pentru exploratori

Impermeabil și respirabil: Nature Two oferă cel mai înalt confort în orice vreme.

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos, deoarece Nature Two GTX este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii lui Nature Two GTX.


Extra rezistent la alunecare cu VIBRAM

Veți sta în siguranță în Nature Two GTX, deoarece vă netezește calea pe teren accidentat. Talpa lui Nature Two GTX are un compus optim de cauciuc și, prin urmare, este deosebit de rezistentă la alunecare, stabilă și rigidă. Acesta este efectul VIBRAM încorporat în talpa lui Nature Two GTX.


Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Nature Two GTX vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa lui Nature Two GTX cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Pentru munții înzăpeziți

Muntele este acoperit de zăpadă, pământul înghețat este greu înghețat. Acum puneți crampoanele și continuați în siguranță: Nature Two GTX are așa-numitele suporturi pentru crampoane în partea din spate și din față a tălpilor. Se face distincție între două categorii: „rezistent condiționat la crampon” (pentru utilizarea crampoanelor cu curele) și „rezistent la crampon”.

Respirabil cu sistem de climatizare

În Nature Two GTX piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Nature Two GTX se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.

SPECS

GORE-TEX®
Climate System
Vibram sole
Suitable for orthopaedic insoles
Resolable
Certification:
non certified
Colour:
brown/green
Height in cm:
19,0 cm
Upper material:
Suede leather
Safety classification:
no safety class
Fastener:
Classic lacing
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
960g
Leather thickness:
2,8 - 3,0


Detalii

SKU
206601
Categorii
Brand

Produse recomandate