NEVADA 2.0 WS MID

Haix
725,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 620035

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru salvatorii de vieți

Vârful din compozit al lui Nevada 2.0 mid vă oferă toată protecția de care aveți nevoie, indiferent dacă vă aflați la un apel de urgență sau pur și simplu vă îndepliniți sarcinile zilnice normale.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Nevada 2.0 este echipat cu un deget compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.


Aderenta maxima datorită talpii anti-alunecare

Nevada 2.0 vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa lui Nevada 2.0 cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (fără metal)

Protecția împotriva pătrunderii textilelor Nevada 2.0 oferă picioarelor dumneavoastră protecția necesară, de exemplu, atunci când călcați pe obiecte cu muchii ascuțite.


Antistatic datorită ESD

Cu Nevada 2.0, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Nevada 2.0 este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Confort perfect pentru schimburi lungi

Se pornește și se dezactivează foarte rapid și nu este nevoie de șireturi și derelazare. Nevada 2.0 mid are elemente de fixare cu bandă și un sistem special Flexlace.


Buzunar RFID pentru organizare optimă

Așa că vă puteți recunoaște întotdeauna pantofii din nou. Nevada 2.0 dvs. este echipat cu un buzunar suplimentar care este ideal pentru un cip RFID de 30 x 30 mm. Pur și simplu echipați-vă pantofii cu cip RFID personal și vă este ușor să vă gestionați echipamentul de protecție.


Senzație de căldură redusă datorită Sun Reflect

Confort climatic excelent în Nevada 2.0. Pigmenții speciali de culoare reduc efectul de încălzire al pielii superioare cu până la 40% din cauza radiațiilor solare. Senzație de căldură redusă în Nevada 2.0 datorită Sun Reflect.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Nevada 2.0 se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, toată ziua.


Certificare:

CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Culoare:

Negru

Inaltime in cm:

14,0 cm

Înălţime:

Mid

Material superior:

Piele

Clasa de protectie la taiere:

Fara protectie la taiere

Clasificare de siguranță:

S3

Element de fixare:

Velcro

Rezistent la apă:

Rezistent la apa

Greutate per pantof:

710 g

Grosimea pielii:

2,0 - 2,2

Detalii

SKU
620035
Categorii
Brand