NEXTORCH UNIVERSAL LAMP UL10 UV + WHITE

90,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 515539

Descriere

Nextorch UL10UV este o lanterna de lucru mobilă și un verificator de documente pentru poliție și agențiile de aplicare a legii.

Lanterna practica cu clip poate fi atasata foarte usor, sta foarte bine si poate fi ajustata imediat la situatiile actuale.

Această lampă LED cu inserție robustă poate fi aprinsă și oprită printr-un presostat, care este suficient de mare pentru a fi acționat chiar și cu mănuși.

Pornirea sau oprirea accidentală a U10 UV este asigurată de o forță de presiune relativ mare pentru comutare.

Lampa de poliție UV NEXTORCH U10 pornește în modul UV. Această lumină UV are o lungime de undă dominantă de 365 nm - Când luminează o carte de identitate, această lampă UV LED afișează în siguranță o mulțime de caracteristici de securitate latente care nu sunt vizibile pe documentele contrafăcute.
În multe cazuri, fotografia de pașaport a unei cărți de identitate autentice este manipulată. Aici intervine HSP (Holographic Shadow Picture) de pe cartea de identitate sub lumina UV a NEXTORCH UL10 UV.
Fotografia reală a deținătorului cărții de identitate, atunci când este privită într-un unghi plat la dreapta imaginii vizibile în mod normal, devine clar vizibilă a doua oară sub formă holografică sub lumina UV de 365 nm. Poza reală și versiunea hologramă sub lumină UV, invizibilă la lumină normală, sunt identice doar dacă cartea de identitate nu a fost falsificată. Pe lângă lumina UV, NEXTORCH UL10 UV poate oferi lumină normală la atingerea unui buton. Raza de lumină aici este de 18 metri la cel mai înalt nivel de lumină. Pentru gama apropiată, lampa de aplicare UL10 UV poate fi ușor de atenuată. Culoarea luminii este predominant alb cald, ceea ce înseamnă că ochii obosesc mai puțin repede chiar și în timpul operațiunilor mai lungi. Pentru situații de urgență, NEXTORCH UL10 UV poate fi comutat pe S.O.S. modul. Activați o dată și lampa clip luminează complet automat semnalul internațional de urgență cu o luminozitate de 65 de lumeni

Detalii:
2 LED-uri albe de economisire a energiei NICHIA / 1 LED cu lumină UV cu 365nm.
Opțiune de reglare la 180°.
Putere: 65 lumeni / 7 lumeni / lumină UV / S.O.S.
Timp de rulare: 3:30 ore în modul maxim / 40 ore în modul minim.
Compatibil MOLLE/PALS.
Baterie: 2 baterii AAA de 1,5 volți.

Dimensiuni: aprox. 5,5 x 7,5 x 2,5 cm.
Greutate: aprox. 47,3 g (cu baterii).

Detalii

SKU
515539
Categorii
Brand