Observer Plus

Carinthia
4.199,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Carinthia
Cod produs - SKU OBSPLUSBB

Descriere

 Bivy bagul perfect cu suport dublu cu stalpi de cort autoportanti.

Cei 2 stâlpi de cort formează o cupolă mică la capat, care oferă suficient spațiu pentru ca utilizatorul să poată manipula o pușcă sau  alt echipament. Pe lungime, se înclină în jos de la umăr catre partea pentru picioare, prevenind astfel liniile drepte care sunt ușor de observat.

Deschiderea în formă de L facilitează intrarea și ieșirea din bivy si poate fi închisa cu 2 fermoare. Toate fermoarele sunt protejate de o clapă pentru furtună special concepută  pentru ca partea din față să permită o rază de observare de 180° și să poată fi închise complet pe vreme rea.

Pușca și telescopul utilizatorului pot fi totuși plasate în poziție printr-o deschizatura pentru observare. Atât orificiul de observare, cât și cel de acces sunt prevăzute cu plasă de țânțari.

Este dotat cu 5 bucle pe partea din spate a deschiderii pentru observare pentru a fixa clapa izolatoare.

Bivy Bag (sacul pentru bivuac)

Bivy Bagul poate fi necesar dacă nu exista spactiu suficient pentru un cort, sunteți forțat să dormiți în aer liber sau pur și simplu nu doriți să cărați un cort. Asta înseamnă că Bivy Bagul poate fi esențial pentru confort și pentru supraviețuire!

Carinthia utilizeaza numai cele mai bune materiale disponibile pe piață: Tehnologia GORE-TEX® Gas Permeable este un laminat unic cu trei straturi, absolut impermeabil și extrem de respirabil. Spre deosebire de Membrana GORE-TEX®, care este folosită pentru îmbrăcăminte, Tehnologia GORE-TEX® Gaz Permeable este permeabilă la aer. Prin urmare, acet tip de Bivy Bag poate fi închis complet, oferind protecție absolută împotriva intemperiilor, împreună cu un confort deosebit.

Materiale:

Laminat GORE-TEX® cu 3 straturi
Material exterior: 100% PA 6.6
Strat funcțional: membrană pe bază de ePTFE
Căptușeală inferioară: 100% PA 6.6

Dimensiuni (cm): 240/104/75
Dimensiune pachet (cm): 35x12
Greutate (g): 1.750

Detalii

SKU
OBSPLUSBB
Categorii
Greutate
1.75 kg
Brand