Pantaloni tactici STRIKER ULT

UF PRO
1.300,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
UF PRO
Cod produs - SKU 0000050108

Descriere

Pantaloni tactici extrem de ușori, concepuți pentru performanță maximă în climate calde și temperate.Proiectați de la început pentru a fi remarcabil de ușori și pentru a oferi performanțe remarcabile, Acești pantaloni tactici excelează atât în climatul cald, cât și în cel temperat, fiind alegerea ideală, indiferent dacă operațiunile au loc în deșert, în jungla umedă sau în pădurile dese ale Europei.


Făcuți să se potrivească perfect la talie.

Încă de la prima purtare, pantalonii Striker ULT Combat se vor potrivi incredibil în talie. Meritul pentru acest lucru revine noului sistem UfPro Waist/Flex. Conectează pantalonii de talie și menține confortabil poziția acestora, ca și cum ar fi o parte a corpului. Fără pliuri inutile și inconfortabile, chiar și atunci când sunt complet încărcați cu echipament. Maximizarea confortului și minimizarea potențialului de frecare sau iritare a pielii chiar și atunci când sunt purtați foarte mult timp sunt atribute esențiale ale acestui model.

Sistemul Waist/Flex include panouri laterale elastice care se adaptează dinamic la lățimea șoldurilor pentru o potrivire perfectă în mișcare, așezat sau în genunchi. Fabricate din țesătură elastică Schoeller, panourile elimină, de asemenea, pliurile ce cauzează disconfort prin frecarea de oaselor șoldului.


Panou respirabil 3D la spate.

Panoul 3D îmbrățișează curbura spatelui inferior pentru a umple golul dintre corp și talia pantalonilor. Acest lucru oferă o potrivire mai solidă și mai sigură - pantalonii rămân la locul lor și nu alunecă în jos.


Centură internă integrată.

Nu mai trebuie să vă schimbați centura internă atunci când treceți de la o pereche de pantaloni tactici la alta. Striker ULT vine cu propria sa centură, oferind confort maxim și potrivire perfectă de fiecare dată.


Cataramă de centură ranforsată.

O cataramă rigidă și durabilă menține clemele poziționate în mod optim drept în sus și în jos, astfel încât să nu se poată răsuci în lateral. Pentru a preveni deplasarea cataramei în sus, un decupaj interior se conectează cu butonul canadian de deasupra fermoarului.


Combinație de materiale ușoare și respirabile.

Pantalonii de luptă Striker ULT oferă performanțe de top datorită materialelor inteligente utilizate în construcția lor. Bazându-se pe o combinație deosebită de materiale, a fost produsă o pereche de pantaloni tactici care oferă durabilitate, precum și un confort remarcabil. 

Țesătura NyCo Extreme are setul potrivit de proprietăți pentru vreme extrem de caldă. Are o rezistență la rupere de 3 ori mai bună, o respirabilitate de 10 ori mai bună și se usucă cu 35% mai rapid decât cerințele actuale US Mil-Spec pentru material NyCo. Toate acestea în timp ce oferă cu 17% mai puțină greutate.

Datorită materialului elastic Schoeller-dynamic, acești pantaloni oferă un material elastic rezistent și extrem de durabil exact acolo unde este nevoie. Acest lucru oferă o libertate de mișcare fără restricții și contribuie la o potrivire anatomică perfectă care își va menține calitățile după ani de utilizare și nenumărate spălări.

Țesătura CORDURA® rezistentă la abraziune poziționată strategic pune capăt grijilor legate de deteriorarea prin frecare. Genunchii întăriți previn ruperea în poziția îngenunchiat sau la târâre. Întăriturile suplimentare ale curelei și cataramei funcționează perfect cu celelalte echipamente.


Ventilație atunci cand e nevoie.

Pentru momentele în care temperatura crește atât de mult încât materialul NyCo Extreme are nevoie de ajutor suplimentar pentru a vă menține rece, pantalonii Striker ULT Combat vin cu orificii de ventilație în buzunarele laterale. Odată acestea deschise, lăsa să intre un flux de aer revigorant pentru a spori confortul în acele zile insuportabil de toride.

Pentru mai multă ventilație, buzunarele pentru mâini mâinilor au fost croite cu plasă. De asemenea, există orificii de aerisire care se pot deschide la secțiunile inferioare ale fiecărui picior iar zona genunchilor este căptușită cu material 37.5™ super absorbant și respirabil.


Buzunare generoase și sigure.

Buzunarele laterale sunt supradimensionate pentru a maximiza cantitatea de echipament ce poate fi transportată. Pentru a preveni ca obiectele să miște în timp ce alergați sau săriți, fiecare buzunar lateral este dotat cu un cordon elastic interior plus benzi elastice suplimentare. În plus, buzunarele au o clapă ce se închide cu nasturi de cauciuc canadieni. Buzunarele laterale au, de asemenea, un fermoar vertical care facilitează accesul chiar și atunci în genunchi. Dacă preferați închiderea buzunarelor cu Velcro în loc de nasturi, pantalonii vin cu un kit care permite înlocuirea cu ușurință a acestora.

CARACTERISTICI

 • Sistem UF PRO Waist/Flex
 • Găici  întărite cu CORDURA®
 • Închidere cu fermoar dublu și nasturi
 • Panglică anti-alunecare la spatele taliei
 • Inserții elastice Scholler-dynamic® la genunchi și șezut
 • Material NyCo Extreme ripstop
 • Buzunare pentru mâini cu plasă de ventilație și buzunar suplimentar pentru cuțit
 • Buzunar de siguranță ascuns
 • Buzunare laterale mari cu închidere cu nasturi, bucle elastice interioare integrate și curea elastică de reținere pe marginea superioară
 • Buzunar multifuncțional pe partea superioară a coapsei cu orificii acoperite cu plasă
 • Buzunare pentru genunchiere căptușite cu material 37.5™ Technology
 • Buzunar suplimentar pentru genunchiere UF PRO Solid Knee Pads
 • Genunchi întăriți cu CORDURA®
 • Reglaje pentru lreglarea circumferinței la genunchi
 • Reglaje elastice pentru partea inferioară a pantalonilor
 • Orificii de aerisire acoperite cu plasă în partea inferioară a picioarelor
 • Cârlige pentru încălțăminte

MATERIALE

 • NyCo Extreme Ripstop: 57% nailon, 43% bumbac
 • Material elastic Schoeller-dynamic®: 92% poliamidă, 8% elastan
 • CORDURA®: 100%

Greutate: 0.85 Kg (mărimea 34/34)


Detalii

SKU
0000050108
Categorii
Brand