PROTECTOR ULTRA 2.0 GTX LIME-GREEN

Haix
1.175,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 603113

Descriere

Siguranță maximă atunci când se lucrează în incintă

Talpa rezistentă la perforare a Protector Ultra 2.0 GTX vă protejează picioarele de obiectele ascuțite.

Nivelul 2 de protecție la tăiere certificat

Protector Ultra 2.0 verde-lime îndeplinește clasa de protecție împotriva tăieturii Nivelul 2. Acest lucru înseamnă că picioarele dumneavoastră sunt protejate de tăieturile cu drujba la o viteză de funcționare de până la 24 m/s.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (fără metal)

Protecția împotriva pătrunderii

Protector Ultra 2.0 verde-lime oferă picioarelor dumneavoastră protecția necesară, de exemplu, atunci când călcați pe obiecte cu muchii ascuțite.


Rezistent la șocuri datorită capacului de protecție din oțel

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Protector Ultra 2.0 verde-lime are un capac de protecție din oțel rezistent la șocuri. Capacul de protecție din oțel are o formă anatomică și îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță.
Opțional: GRIP + SPIKES

Profitați și mai mult de Protector Ultra 2.0 verde-lime cu accesoriul opțional Grip + Spikes. Picurile metalice pentru automontare asigură o aderență optimă în pădure și o reținere suplimentară pe trunchiurile copacilor

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Protector Ultra 2.0 verde-lime este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Protector Ultra 2.0 lime-green.


Prindere optima datorita sireturii in 2 zone

Protector Ultra 2.0 verde-lime se adapteaza perfect piciorului tau atat in zona copacului cat si in zona tijei, astfel incat iti ofera suport optim. Acest lucru este asigurat de 2-Zone Lacing, un sistem inovator de șireturi cu 2 zone pentru picior și căptușeală.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Protector Ultra 2.0 verde-lime piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Protector Ultra 2.0 verde-lime se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, toată ziua.

Detalii

SKU
603113
Categorii
Brand