SPRAY IMPERMEABILIZARE

Haix
55,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 900500

Descriere

Descriere produs

Spray de impermeabilizare fără combustibil, rezistent la substanțe chimice, protejează pielea și textilele de apă, murdărie, ulei și grăsime.

Cum impregnez corect pantofii HAIX?
Deși pantofii HAIX sunt impregnați, vă recomandăm să impregnați în mod regulat pantofii pentru a crește durata de viață generală a pantofilor. Mai întâi curățați pantofii cu o perie sau îndepărtați murdăria încăpățânată cu apă ușoară și călduță cu săpun înainte de a-i reimpregna. Aplica spray-ul cu generozitate pe piele de la o distanta de aproximativ 30 cm astfel incat pantoful "absoarbe" agentul de impregnare pentru ca substantele de ingrijire sa patrunda in piele. Lăsați spray-ul să acționeze aproximativ 15 minute înainte de a începe următorul tratament; acest lucru se poate repeta de până la 3x. Apoi se poate aplica o îngrijire suplimentară a pielii netede.

Cât de des trebuie să-mi impregnez pantofii?
În cazul utilizării regulate, este suficient să tratați pantofii la fiecare patru până la opt săptămâni. De asemenea, ar trebui să-i reimpregnați dacă pantofii s-au umezit cu adevărat.

Cât timp trebuie să aștept după impregnare?
După impregnare, trebuie să lăsați încălțămintea să se odihnească timp de aproximativ 24 de ore, pentru ca substanțele de îngrijire să își poată face efectul.

Ce primesc de la impregnare?
Impregnarea actioneaza ca un strat protector prin care nici umezeala si nici murdaria nu pot patrunde in pantof. În plus, agentul de impregnare HAIX are grijă de pielea pantofilor tăi.

De ce trebuie să impregnez pantofii cu GORE-TEX?
Membrana GORE-TEX este situată sub căptușeală și împiedică pătrunderea umezelii în interiorul pantofului. Spray-ul de impregnare face ca materialul superior să fie impermeabil și să respingă murdăria.

Detalii

SKU
900500
Brand