TREKKER PRO 2.0

Haix
1.150,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 602017

Descriere
Cea mai mare siguranță pentru cei ce muncesc

TREKKER PRO 2.0: performanță cu S3, piele robustă impermeabilă și talpă antistatică. Stabilitate pentru comerț și industrie.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Trekker Pro 2.0 oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Trekker Pro 2.0 puteți merge în siguranță peste deal și vale, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție și mai sigură împotriva obiectelor ascuțite decât tălpile din material textil.


Rezistent la șocuri datorită capacului de protecție din oțel

Integritatea picioarelor tale este esențială. Trekker Pro 2.0 are prin urmare un capac de protecție din oțel rezistent la șocuri. Capacul de protecție din oțel are o formă anatomică și îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță.


Opțional: GRIP + SPIKES

Profitați și mai mult de Trekker Pro 2.0 cu accesoriul opțional Grip + Spikes. Picurile metalice pentru automontare asigură o aderență optimă în pădure și o reținere suplimentară pe trunchiurile copacilor.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Trekker Pro 2.0 este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Trekker Pro 2.0.


Respirabil cu sistem de climatizare

La Trekker Pro 2.0 piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Ameliorează amortizarea cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Trekker Pro 2.0 chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
negru/rosu
Inaltime in cm:
17,5 cm
Înălţime:
înalt
Material superior:
Piele
disipativ electric:
Nu
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Siret clasic
Impermeabil:
impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof:
900 g
Grosimea pielii:
2,5 - 2,7

Detalii

SKU
602017
Brand

Produse recomandate