20%
  • Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock  Ladies model front
  • Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock  Ladies model talpa
  • Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock  Ladies model nat

BLACK EAGLE ADVENTURE 2.1 GTX WS MID / OLIVE-ROCK

Haix
680,00 RON (TVA inclus) 850,00 RON valabil pana la 05 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 330055

Descriere

Cele mai înalte funcții pentru aventurieri

BLACK EAGLE Adventure 2.1 MID WS este impermeabil și respirabil pentru un plus de confort în aventurile tale de agrement.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock.


Aderență maximă datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Respirabil datorită feței din material textil

Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.


Ameliorează șocurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Îmbrăcat rapid cu o curea robustă – Sistemul Smart Lacing

Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock poate fi pus și scos în cel mai scurt timp, iar sistemul său robust de șireturi poate rezista ritmului agitat al vieții de zi cu zi. Sistemul Smart Lacing este neted și permite o ajustare fără presiune a pantofului la picior.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock este complet fără metale și, prin urmare, ideală pentru munca ta în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Adventure 2.1 GTX Ws mid/olive-rock se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, toată ziua.


SPECS


GORE-TEX®
Relieving damping
Extremely slip-resistant
Suitable for orthopaedic insoles
Easy adjustment to the foot
Certification:
non certified
Colour:
grey/green
Height in cm:
15,0 cm
Height:
mid
Upper material:
Microfibre/textile
Safety classification:
no safety class
Fastener:
Classic lacing
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
525g

Detalii

SKU
330055
Categorii
Brand

Produse recomandate