BLACK EAGLE ADVENTURE 2.2 GTX MID / GRAPHITE-SILVER

Haix
850,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 330115

Descriere

Cele mai înalte funcții pentru aventurieri

BLACK EAGLE Adventure 2.2 este impermeabil și respirabil pentru un plus de confort în aventurile tale de agrement.

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid.

Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa lui Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.

Respirabil datorită feței din material textil

Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.

Ameliorează șocurila cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru purtat chiar și în zilele lungi de lucru.

Încălțat rapid cu o curea robustă – Sistemul Smart Lacing

Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid poate fi pus și scos în cel mai scurt timp, iar sistemul său robust de șireturi poate rezista ritmului agitat al vieții de zi cu zi. Sistemul Smart Lacing este neted și permite o ajustare fără presiune a pantofului la picior.

Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin orice control de securitate

Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid este complet fără metale și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.

Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Adventure 2.2 GTX mid se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.

SPECS

GORE-TEX®
Relieving damping
Extremely slip-resistant
Suitable for orthopaedic insoles
Elastic laces
Certification:
non certified
Colour:
black/silver
Height in cm:
15,0 cm
Height:
mid
Upper material:
Microfibre/textile
Safety classification:
no safety class
Fastener:
fast lacing
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
530g


Detalii

SKU
330115
Categorii
Brand