BLACK EAGLE SAFETY 50 MID

Haix
900,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 620005

Descriere


Cea mai mare siguranță pentru cei ce muncesc.
BLACK EAGLE Safety 50 mid este fabricat din piele de taur foarte groasă pentru cea mai mare durabilitate.


Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 50 mid, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 50 mid este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 50 mid vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 50 mid oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

BLACK EAGLE Safety 50 mid cu sistem de climatizare care absoarbe umezeala pentru picioare plăcut uscate pe tot parcursul zilei.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos, deoarece Black Eagle Safety 50 mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Safety 50 mid.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Black Eagle Safety 50 mid piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
negru
Inaltime in cm:
14,5 cm
Înălţime:
mijlocul
Material superior:
Piele
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Siret clasic
Impermeabil:
impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof:
745 g
Grosimea pielii:
1,8 - 2,0

Detalii

SKU
620005
Brand