BLACK EAGLE SAFETY 53 MID

Haix
800,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610022

Descriere


Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

BLACK EAGLE Safety 53 mid cu talpă rezistentă la perforare pentru protecție maximă.


Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 53 mid, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 53 mid este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 53 mid oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Black Eagle Safety 53 mid este echipat cu un varf de compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 53 mid vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos, deoarece Black Eagle Safety 53 mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Safety 53 mid.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Black Eagle Safety 53 mid piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Safety 53 mid este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
negru
Inaltime in cm:
14,5 cm
Înălţime:
mijlocul
Material superior:
Piele intoarsa
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Siret clasic
Impermeabil:
impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof:
735 g
Grosimea pielii:
2,0 - 2,2

Detalii

SKU
610022
Brand