BLACK EAGLE SAFETY 56 LL MID

Haix
825,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610033

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru muncitori

Piele plină, putere maximă. BLACK EAGLE SAFETY 56 LL oferă protecție clasa S3 și căptușeală robustă din piele.

Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Black Eagle Safety 56 LL mid este, prin urmare, echipat cu un vârf din compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.

Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 56 LL mid, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 56 LL mid este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Black Eagle Safety 56 LL mid, puteți merge în siguranță peste deal și vale, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție chiar mai sigură împotriva obiectelor ascuțite decât tălpile din material textil.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 56 LL mid vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 56 LL mid oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.

Confort perfect pentru zilele grele de lucru

BLACK EAGLE SAFETY 56 LL cu căptușeală din piele care reglează temperatura asigură un climat plăcut pentru picioare.

Căptușeală din piele – materialul care reglează temperatura pentru orice vreme

Te vei bucura întotdeauna de un confort perfect în interiorul tău Black Eagle Safety 56 LL mid, deoarece căptușeala din piele reglează temperatura interioară în funcție de temperatura exterioară – păstrându-ți picioarele răcoroase vara și confortabile iarna.

Respirabil cu sistem de climatizare

În Black Eagle Safety 56 LL mid piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.

Ameliorează socurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Safety 56 LL mid chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru purtat chiar și în zilele lungi de lucru.

Detalii

SKU
610033
Brand