20%
  • Black Eagle Tactical 2.1 GTX low/black FRONT
  • Black Eagle Tactical 2.1 GTX low/black TALPA
  • Black Eagle Tactical 2.1 GTX low/black NAT

BLACK EAGLE TACTICAL 2.1 GTX LOW/BLACK

Haix
680,00 RON (TVA inclus) 850,00 RON valabil pana la 05 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 340001

Descriere

În interior și în aer liber. Black Eagle Tactical 2.1 GTX low nu vă va dezamăgi.

Cea mai înaltă funcționalitate pentru ofițerii de poliție de serviciu

Talpa exterioară a Black Eagle Tactical 2.1 GTX low/black este rezistentă la ulei, benzină, căldură și frig și impresionează prin aderență excelentă.

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Tactical 2.1 GTX low este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi pe toată căptușeala Black Eagle Tactical 2.1 GTX low.


Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Tactical 2.1 GTX low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Tactical 2.1 GTX low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Robust și sigur datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Tactical 2.1 GTX low asigură picioarele tale să rămână nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.

Ameliorează amortizarea cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă cu Black Eagle Tactical 2.1 GTX low chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Încălțat rapid cu o curea robustă – Sistemul Smart Lacing

Black Eagle Tactical 2.1 GTX low poate fi pus și scos în cel mai scurt timp, iar sistemul său robust de șireturi poate rezista ritmului agitat al vieții de zi cu zi. Sistemul Smart Lacing este neted și permite o ajustare fără presiune a pantofului la picior.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Tactical 2.1 GTX low este complet fără metale și, prin urmare, ideal pentru munca ta în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Tactical 2.1 GTX low se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.

SPECS

certified for orthopedic insoles
GORE-TEX®
Relieving damping
Extremely slip-resistant
Easy adjustment to the foot
Certification:
CE EN ISO 20347:2012 O2 HRO HI CI WR FO SRC
Colour:
black
Height in cm:
9 cm
Upper material:
Leather
Safety classification:
O2
Fastener:
fast lacing
Waterproof:
waterproof through Gore-Tex
Weight per shoe:
475g
Leather thickness:
1,6 - 1,8

Detalii

SKU
340001
Categorii
Brand

Produse recomandate