20%
  • BLACK EAGLE TACTICAL PRO 2.1 GTX MID/BLACK frontal
  • BLACK EAGLE TACTICAL PRO 2.1 GTX MID/BLACK talpa
  • BLACK EAGLE TACTICAL PRO 2.1 GTX MID/BLACK nature

BLACK EAGLE TACTICAL PRO 2.1 GTX MID/BLACK

Haix
800,00 RON (TVA inclus) 1.000,00 RON valabil pana la 02 dec.
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 340028

Descriere

Cea mai înaltă funcționalitate pentru polițiștii de serviciu

Cu talpa anti-alunecare , Black Eagle Tactical 2.1 Pro GTX vă oferă o aderență sigură pe orice teren.Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid.


Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (fără metal)

Protecția împotriva pătrunderii textilelor Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid oferă picioarelor dumneavoastră protecția necesară, de exemplu, atunci când călcați pe obiecte cu muchii ascuțite.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid vă asigură că picioarele dvs. rămân nevătămate în timpul greu de lucru de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.Confort maxim pentru zile lungi de serviciu

Confort maxim la purtare datorită membranei Gore-Tex: Black Eagle Tactical 2.1 Pro GTX este respirabil și impermeabil.Ameliorează șocurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă cu Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru folosit chiar și în zilele lungi de lucru.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid este complet fără metale și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Senzație de căldură redusă datorită Sun Reflect

Confort climatic excelent la Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid. Pigmenții speciali de culoare reduc efectul de încălzire al căptușelii pielii cu până la 40% din cauza radiațiilor solare. Senzație de căldură redusă la Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid datorită Sun Reflect.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Tactical Pro 2.1 GTX mid se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Certificare: CE EN ISO 20347:2012 O3 HRO HI CI WR FO SRC
Culoare: negru
Inaltime in cm: 15,0 cm
Înălţime: mid
Material superior: Piele
Protecție la perforare: da
Clasificare de siguranță: O3
Element de fixare: sistem șireturi rapide
Impermeabil impermeabil prin Gore-Tex
Greutate per pantof: 640 g
Grosimea pielii: 1,6 - 1,8

Detalii

SKU
340028
Categorii
Brand

Produse recomandate