CONNEXIS SAFETY AIR S1 LOW / GREY-BLUE

Haix
850,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 630009

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care fac

CONNEXIS SAFETY AIR S1 Low vă menține fascia în formă și este foarte permeabil la aer și îndeplinește standardul de siguranță S1.


Antistatic datorită ESD

Cu Connexis Safety Air S1 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Connexis Safety Air S1 low este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la șocuri datorită capacului Nano-Carbon

Integritatea picioarelor tale este esențială, dar la fel este și menținerea lor confortabilă. Prin urmare, Connexis Safety Air S1 low este echipat cu vârful larg Nano-Carbon. Acest capac de protecție are formă anatomică, ultra-ușoară, absolut sigur și oferă, de asemenea, mult spațiu pentru degetele de la picioare.


Clasa de siguranta S1

Zona de calcai inchisa, capac de protectie, antistatic, capacitate de absorbtie a energiei in zona calcaiului si rezistenta la combustibil. Connexis Safety Air S1 low îndeplinește cerințele clasei de siguranță S1.


Prindere sigură datorită anti-alunecării

Connexis Safety Air S1 low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Connexis Safety Air S1 low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.

Reducerea oboselii cu CONNEXIS

Connexis Safety Air S1 low vă oferă mai multă rezistență în munca de zi cu zi, deoarece finisajul său interior cu banda fascia CONNEXIS stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul la purtare care revigorează întregul corp.


Confortabil, ușor și sigur - sandala de siguranță

Simțiți-vă bine toată ziua în Connexis Safety Air S1 low, chiar și în lunile calde și bucurați-vă de confort respirabil în interior. Connexis Safety Air S1 joasă ca o sandală vă oferă o senzație de prospețime.


Îmbrăcat în cel mai scurt timp cu sistemul FLEXLACE

Poți deschide și închide Connexis Safety Air S1 într-o clipită, sistemul Flexlace cu șireturi elastice îl face mai ușor de îmbrăcat și scos. În plus, Flexlace oferă o ajustare optimă a Connexis Safety Air S1 la nivelul piciorului tău.


Potrivire perfectă datorită benzilor speciale

Pantoful potrivit pentru piciorul tău. Datorită formelor special dezvoltate, Connexis Safety Air S1 low se potrivește perfect și asigură astfel confort maxim pe tot parcursul zilei.

SPECS

Electrically dissipative
Protective cap
certified for orthopedic insoles
Sandal
CONNEXIS fascia tape
Certification:
CE EN ISO 20345:2011 S1 HRO HI CI SRC
Colour:
blue/grey
Height in cm:
8,0 cm
Height:
low
Upper material:
Microfibre/textile
Puncture protection:
no
Cut protection class:
no cut protection
Safety classification:
S1
Fastener:
velcro
Waterproof:
not waterproof
Weight per shoe:
570g

Detalii

SKU
630009
Brand