BLACK EAGLE SAFETY 41.1 LOW \ BLACK-SILVER

Haix
750,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610003

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

Sportiv, foarte respirabil, fără membrană, cu capac ușor din compozit. Aceasta este BLACK EAGLE 41.1.

Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 41.1 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 41.1 low este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.

Rezistent datorită capacului de protecție

Black Eagle Safety 41.1 low este construit pentru a rezista rigorilor zilei dvs. de lucru: ideal pentru munca grea. Capacul de protecție este un capac exterior care garantează o viață mai lungă pantofului tău, deoarece oferă protecție suplimentară și rezistență maximă la abraziune.

Clasa de siguranta S1P

Zona de calcai inchisa, capac de protectie, protectie la perforare, antistatic, capacitate de absorbtie a energiei in zona calcaiului si rezistenta la combustibil. Black Eagle Safety 41.1 low îndeplinește cerințele clasei de siguranță S1P.

Aderență maximă datorită tălpii anti-alunecare

Black Eagle Safety 41.1 low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Safety 41.1 low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.

Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Safety 41.1 low este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.

Respirabil datorită feței din material textil

Black Eagle Safety 41.1 low cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.

Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI SRC

Culoare: negru/silver

Inaltime in cm: 7,5 cm

Înălţime: low

Material superior: Microfibră/textil

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S1P

Element de fixare: Sistem de șireturi rapide

Impermeabil: rezistent la apa

Greutate per pantof: 650 g

Detalii

SKU
610003
Brand