BLACK EAGLE SAFETY 50.1 LOW

Haix
825,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 620001

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

BLACK EAGLE Safety 50.1 Low cu standard de siguranță S3. Din piele impermeabilă, antistatică și fără metale

Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 50.1 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 50.1 low este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 50.1 low asigură picioarele tale să rămână nevătămate în timpul muncii de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 50.1 low oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Black Eagle Safety 50.1 low este, prin urmare, echipat cu un vârf din compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.

Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Safety 50.1 low este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi pe toată căptușeala Black Eagle Safety 50.1 low.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Safety 50.1 low este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Îmbrăcat rapid cu o curea robustă – Sistemul Smart Lacing

Black Eagle Safety 50.1 low poate fi pus și scos în cel mai scurt timp, iar sistemul său robust de șireturi poate rezista ritmului agitat al vieții de zi cu zi. Sistemul Smart Lacing este neted și permite o ajustare fără presiune a pantofului la picior.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Safety 50.1 low se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, toată ziua.

Detalii

SKU
620001
Brand