BLACK EAGLE SAFETY 54 LOW

Haix
825,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610008

Descriere


Cea mai mare siguranță pentru cei ce muncesc.
BLACK EAGLE Safety 54 low este fabricat din piele de taur foarte groasă pentru cea mai mare durabilitate.


Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 54 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 54 low este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Black Eagle Safety 54 mid, puteți merge în siguranță peste deal și vale, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție chiar mai sigură împotriva obiectelor ascuțite decât tălpile din material textil.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a Black Eagle Safety 54 low vă asigură că picioarele voastre rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 54 low oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

BLACK EAGLE Safety 54 low cu sistem de climatizare care absoarbe umezeala pentru picioare plăcut uscate pe tot parcursul zilei.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos, deoarece Black Eagle Safety 54 low este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Safety 54 low.


Respirabil cu sistem de climatizare

În Black Eagle Safety 54 low piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


 

Ameliorează socurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Black Eagle Safety 54 low chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru purtat chiar și în zilele lungi de lucru.Detalii

SKU
610008
Brand