BLACK EAGLE SAFETY 61.1 LOW

Haix
750,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610005

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care fac treabă

BLACK EAGLE SAFETY 61.1 vă oferă întotdeauna o senzație de aerisire combinată cu multă siguranță datorită materialului de plasă.

Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 61.1 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 61.1 low este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Clasa de siguranta S1P

Zona de calcai inchisa, capac de protectie, protectie la perforare, antistatic, capacitate de absorbtie a energiei in zona calcaiului si rezistenta la combustibil. Black Eagle Safety 61.1 low îndeplinește cerințele clasei de siguranță S1P.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Black Eagle Safety 61.1 low este echipat cu un deget compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.


Prindere sigură datorită anti-alunecării

Black Eagle Safety 61.1 low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Safety 61.1 low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.

Confortabil, ușor și sigur – sandala de siguranță

Simțiți-vă confortabil toată ziua și bucurați-vă de confortul interior respirabil cu Black Eagle Safety 61.1 low, chiar și în lunile mai calde. Black Eagle Safety 61.1 low este o sandală care îți oferă o senzație de prospețime.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Safety 61.1 low este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dvs. în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Respirabil datorită feței din material textil

Black Eagle Safety 61.1 low cu partea superioară din material textil vă lasă piciorul să respire, deoarece este permeabil la vaporii de apă și elimină umezeala spre exterior. Acest lucru este asigurat de utilizarea țesăturii din microfibră fin prelucrată.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Black Eagle Safety 61.1 low se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, toată ziua.

SPECS

Electrically dissipative
certified for orthopedic insoles
Metal Free
S1P
Certification:
CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI SRC
Colour:
black/silver
Height in cm:
8,0 cm
Height:
low
Upper material:
Microfibre/textile
Cut protection class:
no cut protection
Safety classification:
S1P
Fastener:
fast lacing
Waterproof:
not waterproof
Weight per shoe:
595g

Detalii

SKU
610005
Brand