HOLSTER 6657 SAFE+INDEX&THUMB - STÂNGA

Radar 1957
410,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Radar 1957
Cod produs - SKU 6657S

Descriere

Radar 1957 MODEL 6657

SAFE+INDEX&THUMB - STÂNGA

  RADAR 6657 Safe+Index&Thumb este un toc de serviciu profesional din polimer injectat cu 3 niveluri de retenție.

  1. Primul este sistemul patentat L.E.P – Locking on the Eject Port Automatic Safety System situat pe lateral și configurat ergonomic pentru a facilita o extragere rapidă și naturală, precum și reintroducerea și blocarea, asigurând o înaltă siguranță, performanță și eficiență.
  2. Al doilea este R.L.L. – Sistem rotativ de blocare a capacului situat în partea superioară și alcătuit dintr-o glugă de protecție care facilitează și eficientizează extragerea, punerea în toc și blocarea armei.
  3. Al treilea este Dispozitivul de Siguranță STR SYSTEM, alcătuit dintr-un șurub de reținere care oprește mișcarea internă a armei, acționând direct asupra slide-ului armei.
    Holsterul poate fi montat pe sistemele de transport Multilink 2, RDC și RDC evo pentru a utiliza același toc pe orice suport și pentru a-l deplasa rapid datorită distanței centrale de fixare cu trei șuruburi la 120° și a unui disc rotativ cu mai multe poziții.


ATENȚIE

Produsul nu include niciun tip de prindere. Prinderile pot fi achiziționate separat în funcție de preferințele utilizatorului. Radar 1957 oferă mai multe padele de prindere și platforme de picior ce pot fi văzute accesând categoria "TOCURI SI ACCESORII" la noi pe site.  

Acest produs este destinat exclusiv angajaților MAI și MAPN.

Detalii

SKU
6657S
Brand