HOLSTER CRAB-PRO (6857) - DREAPTA

Radar 1957
785,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Radar 1957
Cod produs - SKU 6857D

Descriere

6857 CRAB-PRO este un toc de serviciu profesional atât pentru servicii speciale, cât și de rutină.

Având un design pentru a transporta pistolul în configurație standard sau cu lanternă tactică, toate în același toc, fără a fi nevoie de operare manuală, acest nou toc are trei niveluri de siguranță și un dispozitiv intern pentru a ține pistolul pe orizontală.

Primul nivel de siguranță, inovatorul L.E.P. – Blocarea pe portul de evacuare - se face automat, activat odată cu introducerea armei în toc, datorită dispozitivului intern special de blocare compus dintr-o pârghie polimerică auto-lubrifiantă care lucrează pe orificiul de evacuare al slide-ului pistolului, prevenind astfel extragerea pistolului chiar și atunci când este tras puternic.

Al doilea sistem suplimentar de siguranță R.L.L. (Rotating Locking Lid) este un mic capac poziționat în partea de sus a tocului care blochează ieșirea și blochează pistolul în interior atunci când siguranța este activată.

Tocul este echipat cu un dispozitiv de siguranță suplimentar brevetat, sistemul CRAB, care împiedică mișcarea orizontală a armei chiar și atunci când pistolul nu are modul de lumină pe el, auto-activat atunci când pistolul este introdus și dezactivat simplu la extragerea pistolului.

Acest dispozitiv funcționează cu mai multe tipuri de lanterna tactică, inclusiv cele cu marker laser.

Un alt dispozitiv de securitate este alcătuit din STR System un șurub de retenție în partea inferioară; șurubul reglează glisarea pistolului și a tensiunii dorite asupra pistolului în toc în toate condițiile meteorologice.

Fabricat din Polym-Plus, un amestec special de polimeri injectați de ultimă generație.

Tocul este proiectat exact la dimensiunea armei și a lanternelor tactice compatibile, protejează pe deplin slide-ul si cătările.

Tocul 6857 CRAB-PRO are trei șuruburi de fixare pentru a-l conecta cu diferitele sisteme și suporturi din seriile MULTILINK 2 și RDC, pentru a adapta holsterul la diferitele sarcini operative sau tactice.

ATENȚIE 

Produsul nu include niciun tip de prindere. Prinderile pot fi achiziționate separat în funcție de preferințele utilizatorului. Radar 1957 oferă mai multe padele de prindere și platforme de picior ce pot fi văzute accesând categoria "TOCURI SI ACCESORII" la noi pe site.


Acest produs este destinat exclusiv angajaților MAI și MAPN.

Detalii

SKU
6857D
Brand