Toc pistol GLOCK 17 2-FAST EXTREME - DREAPTA

Radar 1957
374,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Radar 1957
Cod produs - SKU 6707-5526_059DX

Descriere

HOLSTER DEDICAT GLOCK 17

RADAR 1957 - MODEL 2-FAST EXTREME - DREAPTA6707 2-Fast EXTREME este un toc profesional pentru utilizare extremă din polimer injectat, cu 4 niveluri de retenție, fără lanterna tactică.


Primul este sistemul automat de siguranță Evolock-S Evolution Locking System, un mecanism intern de blocare activat de greutatea armei, cu eliberare rapidă și simplă.


Al doilea este sistemul Rotoloop-S, o curea exterioară de protecție a armelor cu deschidere automată prin intermediul unui mecanism rotativ activat prin apăsare.

Datorită soluției 2-Fast, cele două sisteme sunt integrate și pot fi activate simultan în timpul extragerii, cu o singură mișcare naturală a degetului mare.


Al treilea este Roto Guard Safety Device, un scut de protecție împotriva loviturilor sau încercărilor de furt, care poate fi asociat cu sistemele Rotoloop-S, LL Look Loop și Rotolock.


Al patrulea este dispozitivul BS-PRO – Back Shield Protection, o clapă rigidă situată în spatele pârghiei de eliberare pentru a preveni eliberarea din spate.


Al cincilea este dispozitivul STR SYSTEM, alcătuit dintr-un șurub de retenție care oprește mișcarea internă a armei, acționând direct asupra slid-ului acesteia.


Holsterul poate fi asociat cu sistemul de transport Multilink 2, un distanțier central de fixare cu trei șuruburi, distanțate la 120° pentru a atașa același toc pe orice suport.ATENȚIE 


Produsul nu include niciun tip de prindere pe centură sau picior.

Prinderile pot fi achiziționate separat în funcție de preferințele utilizatorului.

Radar 1957 oferă mai multe padele de prindere și platforme de picior ce pot fi văzute accesând categoria "TOCURI SI ACCESORII" ,la noi pe site.


 Acest produs este destinat exclusiv angajaților MAI și MAPN.Detalii

SKU
6707-5526_059DX
Brand