MAGPUL PMAG 17 GL9 GLOCK G17

145,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Cod produs - SKU 896278

Descriere

Oferă capacitate suplimentară și fiabilitate Magpul oricărui pistol Glock de dimensiune completă, compactă sau sub-compact, de 9 mm.

PMAG 17 GL9 este un incarcator de pistol Glock de 9 mm cu 17 cartușe, având construcția noastră exclusivă din polimeri pentru fiabilitate și durabilitate fără cusur de-a lungul a mii de cartușe.

Incarcatoarele noastre Glock vin cu multe dintre celelalte caracteristici ale platformei PMAG, inclusiv un disc de înclinare controlată de înaltă vizibilitate, un arc din oțel inoxidabil, o placă de podea care este ușor de îndepărtat pentru curățare, o matrice de puncte pentru marcarea Incarcatoarelor, margini crestate ale plăcii de podea pentru o mai bună prindere. , și ferestre de indicator de capacitate. PMAG 17 GL 9 cade liber, indiferent dacă este încărcat sau descărcat. Toate cu aceeași fiabilitate plictisitoare pe care o așteptați de la Incarcatoarele OEM.

PMAG 17 GL9 este compatibil cu toate pistoalele Glock de 9 mm, precum și cu variantele compacte și sub-compacte, cu o oarecare proeminență sub mâner.

Produs in SUA.

Detalii

SKU
896278
Greutate
0.1 kg
Brand