AIRPOWER XR21

Haix
1.000,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 607901

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru muncitori

AIRPOWER XR21 cu standard de siguranță S3, căptușeală din blană artificială și performanță GORE-TEX vă va aduce confort în orice iarnă.

Aderență sigură datorită tălpii anti-alunecare

Airpower XR21 vă oferă stabilitate în orice poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Airpower XR21 cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a lui Airpower XR21 asigură că picioarele dumneavoastră rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Airpower XR21 oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Airpower XR21 este echipat cu un vârf din compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.

Picioare calde datorită căptușelii din blană artificială

Chiar și în lunile reci, te vei simți complet confortabil cu Airpower XR21. Căptușeala din blană artificială îți menține picioarele calde, astfel încât înghețul și zăpada să nu aibă nicio șansă.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Airpower XR21 este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Airpower XR21.


Ameliorează amortizarea cu absorbție HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Airpower XR21 chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Airpower XR21 se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.

Detalii

SKU
607901
Brand

Produse recomandate