AIRPOWER XR22

Haix
875,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 607633

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

Siguranța S3 și talpa extrem de rezistentă la alunecare a AIRPOWER XR22 vă oferă o aderenta sigură pe orice teren.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Airpower XR22 puteți merge în siguranță peste deal și vale, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție și mai sigură împotriva obiectelor ascuțite decât tălpile din material textil.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Airpower XR22 este echipat cu un deget compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.


Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Airpower XR22 oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a lui Airpower XR22 vă asigură că picioarele dumneavoastră rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

Sistemul de absorbție HAIX din AIRPOWER XR22 asigură o amortizare optimă și un pas sigur.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Airpower XR22 este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Airpower XR22.


Respirabil cu sistem de climatizare

La Airpower XR22 piciorul tău poate respira, deoarece un sistem special de spumă asigură că aerul circulă în pantof și umezeala poate scăpa. Sistemul de climatizare funcționează ca un sistem de aer condiționat într-un pantof.


Ameliorează socurile cu absorbția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Airpower XR22 chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Airpower XR22 se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Culoare: negru

Inaltime in cm: 19,0 cm

Înălţime: inalt

Material superior: Piele

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S3

Element de fixare: Sistem de șireturi clasic

Impermeabil: impermeabil prin Gore-tex

Greutate per pantof: 910 g

Grosimea pielii: 2.0 – 2.2


Detalii

SKU
607633
Brand

Produse recomandate