AIRPOWER XR26

Haix
875,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 607207

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

AIRPOWER XR26 cu vârf din oțel, talpă anti-puncție și GORE-TEX vă duce în siguranță prin câmpuri, terenuri agricole și șantiere de construcții.Siguranță maximă datorită clasei de siguranță S3

Sănătatea ta este importantă. Airpower XR26 oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.


Rezistent la perforare datorită tălpii de protecție (oțel)

Cu Airpower XR26 puteți merge în siguranță peste tot, deoarece talpa integrată din oțel oferă o protecție și mai sigură împotriva obiectelor ascuțite decât tălpile textile.


Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Prin urmare, Airpower XR26 este echipat cu un vârf din compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a lui Airpower XR26 vă asigură că picioarele dumneavoastră rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Airpower XR26 este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Airpower XR26.


Susținere la mijlocul piciorului datorită sistemului de susținere a arcului

Airpower XR26 vă oferă un punct de sprijin puternic pe tot parcursul zilei de lucru, deoarece forma naturală a piciorului este susținută de forme anatomice în zona articulațiilor. Acesta este modul în care Sistemul de susținere a arcului vă stabilizează întregul fizic.


Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Culoare: maro

Inaltime in cm: 13,5 cm

Înălţime: mid

Material superior: Piele Nubuk

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S3

Element de fixare: Sistem de șireturi clasic

Impermeabil: rezistent la apa

Greutate per pantof: 795 g

Grosimea pielii: 1.8 – 2.5

Detalii

SKU
607207
Brand

Produse recomandate