CONNEXIS SAFETY T WS S1 LOW/GREY - ATOLL

Haix
850,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 630012

Descriere


Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

Fie că este vorba de o muncă de logistică sau de interior, CONNEXIS SAFETY convinge prin capacul de protecție ultra-ușor din nano-carbon.


Antistatic datorită ESD

Cu Connexis Safety T S1 low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Connexis Safety T S1 low este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la șocuri datorită capacului Nano-Carbon

Integritatea picioarelor tale este esențială, dar la fel este și menținerea lor confortabilă. Prin urmare, Connexis Safety T S1 low este echipat cu vârful larg Nano-Carbon. Acest capac de protecție are formă anatomică, ultra-ușoară, absolut sigur și oferă, de asemenea, mult spațiu pentru degetele de la picioare.


Clasa de siguranta S1

Zona de calcai inchisa, capac de protectie, antistatic, capacitate de absorbtie a energiei in zona calcaiului si rezistenta la combustibil. Connexis Safety T S1 low îndeplinește cerințele clasei de siguranță S1.


Aderenta maxima datorită talpii anti-alunecare

Connexis Safety T S1 low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Connexis Safety T S1 low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

Cu stimularea activă a fasciei, sistemul inovator CONNEXIS din CONNEXIS Safety T S1 vă menține în formă – toată ziua.


Reducerea oboselii cu CONNEXIS

Connexis Safety T S1 low îți oferă mai multă rezistență în activitățile tale, deoarece banda sa fascia CONNEXIS încorporată stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul purtării care face ca întregul corp să se simtă revigorat.


Atât de ușor încât abia îl vei simți

Connexis Safety T S1 low, cu greutate redusă, vă menține ușor pe picioare și vă ajută să treceți peste zi de lucru fără oboseala picioarelor. Mai ales când sunteți afară toată ziua, Connexis Safety T S1 low nu pune practic nicio greutate pe picior.


Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI CI WR WRU SRC

Culoare: albastru / gri

Inaltime in cm: 8,0 cm

Înălţime: jos

Material superior: Microfibre/textil

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S1

Element de fixare: Velcro

Impermeabil:  nu este rezistent la apa

Greutate per pantof: 570 g

Detalii

SKU
630012
Brand