CONNEXIS SAFETY T WS S1P LOW/GREY - SILVER

Haix
900,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 630006

Descriere


Cea mai înaltă funcționalitate pentru muncitori

CONNEXIS SAFETY T S1P low este incomparabil. Cu capac ultra-ușor din nano-carbon și design slim.


Antistatic datorită ESD

Cu Connexis Safety T S1P low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Connexis Safety T S1P low este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.


Rezistent la șocuri datorită capacului Nano-Carbon

Integritatea picioarelor tale este esențială, dar la fel este și menținerea lor confortabilă. Prin urmare, Connexis Safety T S1P low este echipat cu vârful larg Nano-Carbon. Acest capac de protecție are formă anatomică, ultra-ușoară, absolut sigur și oferă, de asemenea, mult spațiu pentru degetele de la picioare.


Clasa de siguranta S1P

Zona de calcai inchisa, capac de protectie, protectie la perforare, antistatic, capacitate de absorbtie a energiei in zona calcaiului si rezistenta la combustibil. Connexis Safety T S1P low îndeplinește cerințele clasei de siguranță S1P.


Aderenta maxima datorită talpii anti-alunecare

Connexis Safety T S1P low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Connexis Safety T S1P low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Confort perfect pentru zilele grele de lucru

Datorită sistemului Flexlace, nu mai trebuie să-ți legi CONNEXIS Safety T S1P stand jos. Pentru incaltare și descaltare super rapidă.


Reducerea oboselii cu CONNEXIS

Connexis Safety T S1P low îți oferă mai multă rezistență în activitățile tale, deoarece banda sa fascia CONNEXIS încorporată stimulează mușchii piciorului. Rezultatul: confortul purtării care face ca întregul corp să se simtă revigorat.


Atât de ușor încât abia îl vei simți

Connexis Safety T S1P low, cu greutate redusă, vă menține ușor pe picioare și vă ajută să traversați ziua de lucru fără oboseala picioarelor. Mai ales când sunteți afară toată ziua, Connexis Safety T S1P low nu pune practic nicio greutate pe picior.


Îmbrăcă-te într-o clipită cu SISTEMUL FLEXLACE

Connexis Safety T S1P low poate fi legat sau dezlegat într-o clipită, sistemul Flexlace cu șireturi elastice îl face ușor de pus și scos. În plus, Flexlace oferă o potrivire optimă a Connexis Safety T S1P la picior.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Connexis Safety T S1P low se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S1P HRO HI CI SRC

Culoare: gri/silver

Inaltime in cm: 8,0 cm

Înălţime: jos

Material superior: Microfibre/textil

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S1P

Element de fixare: Velcro

Impermeabil: rezistent la apa

Greutate per pantof: 605 g

Detalii

SKU
630006
Brand