NEVADA PRO LOW

Haix
675,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 620004

Descriere

Cea mai mare siguranță pentru salvatorii de vieți

NEVADA PRO LOW îndeplinește toate cerințele serviciului de salvare. Un pantof ușor LOW, cu Velcro și siguranță S3.


Fundația pentru protecția ta

Standardul pentru siguranța ta: standardul EN ISO 20345 stabilește cerințele de bază pe care trebuie să le îndeplinească un pantof de lucru pentru a fi considerat un pantof de siguranță.


Antistatic datorită ESD

Cu Nevada Pro Low, vă veți simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrați cu componente electronice, deoarece Nevada Pro Low este disipator de electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.

Aderență maximă datorită tălpii anti-alunecare

Nevada Pro Low vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa lui Nevada Pro Low cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă o rezistență extrem de ridicată la alunecare și aderență pe o mare varietate de suprafețe.


Robustă și sigură datorită pielii exterioare

Robustețea extremă a lui Nevada Pro Low vă asigură că picioarele dumneavoastră rămân nevătămate în timpul greu de muncă de zi cu zi. Acest lucru este asigurat de pielea exterioară rezistentă, care nu poate fi deteriorată de obiecte ascuțite sau margini ascuțite.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Nevada Pro Low este complet fără metal și, prin urmare, ideal pentru munca dumneavoastră în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Amortizează șocurile cu absobția HAIX

Veți experimenta o senzație confortabilă în Nevada Pro Low chiar și atunci când sunteți afară pentru câteva ore. Pentru că pană de amortizare integrată din interior vă amortizează pașii. Numim acest lucru HAIX Absorption: pentru condus chiar și în zilele lungi de lucru.


Închidere practică cu velcro

Cu Nevada Pro Low, legarea șireurilor este de domeniul trecutului! Datorită închiderii practice cu velcro, Nevada Pro Low poate fi închisă în cel mai scurt timp.


Potrivire precisă datorită formelor speciale

Pantoful potrivit pentru picioarele tale. Datorită formelor special concepute, Nevada Pro Low se potrivește perfect și oferă confort maxim la purtare, pe tot parcursul zilei.


Certificare:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Culoare:
negru
Inaltime in cm:
8,5 cm
Înălţime:
scăzut
Material superior:
Piele
Clasa de protectie la taiere:
fără protecție împotriva tăierii
Clasificare de siguranță:
S3
Element de fixare:
Velcro
Impermeabil:
rezistent la apă
Greutate per pantof:
680 g
Grosimea pielii:
2,0 - 2,2

Detalii

SKU
620004
Brand