BLACK EAGLE SAFETY 40.1 MID / BLACK - BLACK

Haix
850,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse.
Haix
Cod produs - SKU 610024

Descriere


Cea mai mare siguranță pentru cei care muncesc

Cu talpa anti-alunecare, BLACK EAGLE SAFETY este extrem de rezistent la alunecare si protejeaza la nivelul S3 pana la glezne.Antistatic datorită ESD

Cu Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru , te vei simți plăcut în siguranță chiar și atunci când lucrezi cu componente electronice, deoarece Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru este disipator electrostatic. Acest lucru este asigurat de ESD în conformitate cu DIN-EN 61340-5.

 

 

Siguranță maximă datorită clasei de securitate S3

Sănătatea ta este importantă. Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru oferă protecție completă pentru picior, deoarece este rezistent la perforare, impermeabil, rezistent la alunecare și rezistent la șocuri. Acest lucru este asigurat de cerințele ridicate ale celei mai înalte clase de siguranță S3.

 

Rezistent la impact datorită vârfului din compozit

Integritatea picioarelor tale este esențială. Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru este, prin urmare, echipat cu un varf de compozit. Capacul de protecție din plastic, cu formă anatomică, ușoară, îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, deoarece revine imediat la forma inițială după impact și astfel eliberează rapid degetele de la picioare.

 

Aderenta datorită talpii anti-alunecare

Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru vă oferă stabilitate în fiecare poziție. Pentru a vă proteja împotriva derapajului, talpa Black Eagle Safety 40.1 mid/black-negru cu compusul său special de cauciuc și construcția inovatoare a benzii de rulare oferă rezistență la alunecare și aderență extrem de ridicate pe o mare varietate de suprafețe.


Rezistent la apă datorită GORE-TEX®

Picioarele tale rămân uscate și rămâi sănătos deoarece Black Eagle Safety 40.1 mid/black-negru este permanent impermeabil și extrem de respirabil. Acest lucru este asigurat de membrana GORE-TEX® cu trei straturi de-a lungul căptușelii Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru.


Designul fără metal vă asigură că puteți trece prin fiecare control de securitate

Black Eagle Safety 40.1 mid/negru-negru este complet lipsit de metal și, prin urmare, ideal pentru munca dumneavoastră în zonele de securitate. Bipurile enervante din vecinătatea sistemelor de control sunt acum de domeniul trecutului.


Certificare: CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC

Culoare: negru/negru

Inaltime in cm: 13,0 cm

Înălţime: mid

Material superior: Microfibră/textil

Clasa de protectie la taiere: fără protecție împotriva tăierii

Clasificare de siguranță: S3

Element de fixare: Siret clasic

Impermeabil: impermeabil prin Gore-Tex

Greutate per pantof: 685 g

Detalii

SKU
610024
Brand